16/8/10

Senyalització de l'antic camí Albiol - Alcover


      Després de les tasques de neteja i reviscolament d'aquest camí, fetes al maig del mateix any, voluntaris de l'ADF de l'Albiol han reubicat les dues indicacions que ens guiaven pel tram més proper al poble de l'Albiol, ja que la col·locació feta pel Consell Comarcal no era la correcte.




      A un cop de pedra del mas de Maideu, gairebé sense perdre'l de vista, és on podem trobar la primera d'elles, on un sender estret comença a serpentejar mig amagat, quasi podríem dir tímidament, entre el forest que voreja la carretera. Són pocs metres que separen un camí de l'altre, però, tot i això, el sender passa inadvertit pels visitants motoritzats.

      Un pic arribem a l'esclarissada de la línia elèctrica, un segon indicador ens guiarà muntanya amunt, zigzagejant la forta pendent per a fer-la més mansa, i resseguir així les passes que tantes mules i tants rucs varen fer anys enrera. És l'útim quilòmetre abans d'arribar al poble de l'Albiol, que ens condueix fins a l'entrada lateral del seu balcó, on podem gaudir de vistes espectaculars del camp de Tarragona i, fent mitja volta, de l'esglèsia parroquial de Sant Miquel i el Castell.